" There won't be a better tomorrow if you can't move on from today..WELCOME "

Tuesday, March 15, 2011

Buat sementara waktu...

blog template ni buat sementara waktu sahaja...
pada bila2 masa akan diubah...
tauke tgh cri template yg sesuai dgn citarasa dia...
harap maklum/...

hidup jangan menyusahkan orang lain

Tuesday, March 8, 2011

Monday, March 7, 2011

nak dpt duit?? dont worry


1) Mule2 klik banner dekat bawah ni



2) Then klik LOGO HEARTBEAT seperti yg ditunjukkan di bawah ni



3) Selepas itu klik 'Create Account' dan isi semua maklumat yg diperlukan.




4) Then masukkn Password anda then klik I Agree to Heartbeat's Term of service dan selepas itu klik 'Continue'



5) Dah sudah tu Join HB!Affiliate



6) Klik 'Online application'. Pastikn korang isi dengan teliti dan betol ye
:s: Kalo salah nnti takut duit smpai kt org lain. Kan dh rugi....





7) Pilih care pembayaran yg korang nak. Terpulang pd anda. Lepas tu tick I Agree to HB!Affiliate's Terms and conditions.



8) Dah sudah tu plak klik Get Code.



9) Copy code tersebut (yg bertanda merah tu adalh gaya banner anda. Ikut cita rasa U la. Hehehe)



10) Dh copy code tu mcm biase la pegi Design>Add gadget>Html/javascript dan paste di ruangan tu.

Pastelah di bahagian mane2 blog anda tu. Dekat sidebar ke, bawah Header ke, atas header ke. Mane2 je la ikut keselesaan dan biarla bg pengunjung nampak so dorang bole klik banner anda. Jgn sorok nanti pengunjung blog anda xtahu nanti

11) Kalau korang nk check berapa byk pendapatan yg korang dpt klik My HB!Affiliate



Berakhirla tutorial nk pasang iklan hearbeat ni. Huhu
Saya telah COPYCAT tuto ni dri blog Hanietwisties tp xde la sepenuhnye ye. Ade edit2 sikit. Hihihi....

Korang jgn risau ok. Heartbeat ni x kacau nuffnang dan bole dipercayai.

CEPAT CEPAT..!SEBARKAN KEPADA BLOGGER2 YG LAIN. ANDA JUGA BOLE SEBARKAN. JIKE ANDA REFER BLOGGER2 LAIN UTK JOIN BLOG NI MAKA ANDA MENDAPAT BONUS. SO APE TUNGGU LAGI..!



hidup jangan menyusahkan orang lain

Go Kuching, Sarawak (Part 1)


3 Hari 2 Malam.....
hoho..syoknya..
tanggal 3/3/2011-5/3/2011
akhirnya dpt juga pergi srawak....
bertolak pkul 4 pg dri rumah n smpi sna pkul 5.15 pg dkt LCCT...
time tu da xsbr bile nk pergi...
beg kena bwk ckup2 jer tkut nnti terlebih muatan
...
yela cuma ambil 30 kg jer....
so xnk cerita panjang lebar kita tgok apa yg sya sediakan sedikit gmbr...


ni tiket penerbangan pergi...

msa pergi semua tmpt full...xda stu pun kosong...

sempat lg ambil gmbr..
time ni tgh gerimis...sejuk sgt..

akhirnya...smpi dkt airport Kuching pkul 9.30 pg..alhamdulillah selamat smpi juga..


Airport Kuching....
sampi kat sna trus cri taxi yg boleh hntar dkt hotel..
so...


nilah hotel yg di diami sepanjang tempoh percutian sya brsma fmily...xcntik sgt pun asalkan boleh tidur...betul x kwn2...btul3

Hari pertama sya dgn fmily xpergi jln jauh sgt cuma jln sekitar bandar kuching jer..
sibuk dok shopping...








sampan yang menyeberangi sg. apa sya pun xthu...hehe
mse ni nk beli kek lapis...tkut naik smpn ni goyang2..yelar first time..
byran naik ni hanya 50 $en shaja...murah jer

waktu mlm jln2 di sekitar waterfront...



so ni shaja utk hari pertama sepanjang percutian sya di kuching...
ni bru part 1....tggu lg ada 2 lg part yg akan menyusul...
hri ke-2 akan lebih menarik...nntikan..hee..
coming soon..ceh mcm movie pulak nk kluar...

ok...jumpa lagi





hidup jangan menyusahkan orang lain

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...