" There won't be a better tomorrow if you can't move on from today..WELCOME "

Friday, December 17, 2010

Cahaya Seri Alam Hill...syoknya

kenapa hari ni happy sgt ha?? weird??

tanggal 16/12/2010
sya n my fmily teringat nk pergi satu tempat ni....sya mendpt bisikan dri seseorg katanya tmptnya best..hee..tmptnya diberi nama Bukit Cahaya Seri Alam@Taman Pertanian Malaysia....so cepat2 siap terus pergi...hisshshshshsh...ala tiba2 hujan la pulak..hurmm..terpaksa pergi la kamdar dulu...sibuk my mum hee...nk beli kain langsir...smentra hujan pergi la beli dlu..lps 2 jam tuh hujan pun mula henti..mse tu pulak my mum da abis beli brg..peluang ni!! cepat2 dgn sepantasnya menuju ke tempat tersebut...

sampai dkt sana pkul 3.00 pm...ttup pkul 4.30pm...adalah mse sikit..
masuk dewasa RM3 kanak2 RM1....

dlm tu penuh dgn kehijauan..saper2 yg ada penyakit dan perlukan ketenangan...tempat ni lah yg paling sesuai...ha! klau yg nak tgkp gmbr utk perkahwinan pun sesuai jugak...romantik doe..
ha sebelum tu teringat msuk tu naik bas yg disediakan..klau nk jln kaki pun boleh...tp larat ke korang????....tmpt tu mmg bsr...sya tgok org yg naik basikal tu pun da terdengih-dengih...

antara tempat2 yg pling best skali adalah "rumah empat musim"...perh..bestnya dpt menikmati
salji...walaupun xdpt pergi luar negara...kat sini pun jd lah..

Sedikit gambaran yg sya dapatkan untuk anda semua!!!

"RUMAH EMPAT MUSIM"
walaupun tak dpt ke negara yg ada musim salji kat sana...kat sini pun dpt merasa jugak..
jangan ckpla sejuknya mcm mana....smpi mulut pun keluar wap sejuk...tangan da tak rasa pape..

rumah empat musim ni ikut peredaran musim...mcm klau bln 12 skarang ni tgh msm salji kan so musim slji lah dia tunjukkan...klau bln 2 musim bunga lah dia tunjukkan...


p/s: rugi klau saper2 yang xpernah pergi...

hidup jangan menyusahkan orang lain

Hantu Kak limah balik rumah!!


minggu ni sibuk dengan keriangan..hahah

huh...tanggal 15/12/2010 sya, lynn, my youngers sis n my eldest sis pergi lah ke jj bukit raja...sebab apa?? sebab nk tgok movie nie lah...pergi hari rabu so dptlah murah sikit rm6 only...
hari tu tiket movie ni semua full smpilah mlm...selamat sempat dptlah tiket pkul 3.15pm..oklah..
tp cerita tu mmg lawak....ketawa tak habis2...

sedikit gambaran yg sya dpt tunjukkan.

..

hidup jangan menyusahkan orang lain

Saturday, December 11, 2010

tiMe to ScHoOLs...

aku kurang paham la dengan peniaga sekarang ni...
dulu xde la mcm skarang ni...
mesti korang terpikir2 apa yg aku tgh bgthu ni...
sebenarnya...aku xphm dengan peniaga sekarang ni

bru msuk bulan 12 da sibuk2 jual barang sekolah
dengan gantung iklan diorang bertulis

"bacK to school"
"

tu yg buat aku menyampah..hishh..
bru nk happy2 sikit cuti sekolah ni da ajak pergi beli brg sekolah...
klau iye pun nk untung sabar2lah dulu...

what your opinion in your mind??





hidup jangan menyusahkan orang lain

i'm back...

huhh...
dah lama lah jugak x update blog ni...
disebabkan ingin menenangkan diri atas sebab2 tertentu..
harap korang faham...
klau korang sentiasa follow perkembangan blog aku korang akan tahu...

sudah la...forget what has past...
da x nak sedih2 lg da...
time untuk ceria2 happy2 pulak...

sepanjang beberapa mggu aku xupdate blog ni..
hurmm...xde cerita yang menarik sgt la...


hidup jangan menyusahkan orang lain

Monday, December 6, 2010

Apa itu kawan sejati?


kawan sejati itu ibarat tangan dan mata,

saat tangan terluka mata menangis saat mata menangis tangan menghapusnya,

kawan sejati adalah kawan yg ada di saat kita senang dan susah,

kawan yang menolong kita tanpa ada rasa mengeluh,

kawan sejati adalah kawan yg tertawa bersama kesenangan dan menangis bersama penderitaan,




hidup jangan menyusahkan orang lain

Bengang, Marah, Sedih......

Aku tak tahu la nak luahkan macam mana lagi... :-(
pERASAN bERcAMpur mcm kat title tu la.....
sanGgup diorang buat aku macam ni kan....
MaNa Rasa "support kAwan" yang ada dkt diorang tu...??.
KaWan yG aKU aNGGap BoLeH mEnYoKOnG aKU tIba2 hilang...
lAgI mEMPErlekehkan aKu lagI adaLah....
HaNya SeDikit Shja Yg meNyOkoNg aKu tu Pun bOlEh kiRa guna jari....

Cbe kLaU kOrAnG bErada dalam situasi aku sekarang ni...
AkU agak korang pUn akan rAsa sAma Mcm Apa yg sEDaNG aKu HaDAPI sEkarang ni..

Aku mintak maaf kepada sape2 yang terasa apa yang aku cakapkan ni...
aKu harap korang Paham....



hidup jangan menyusahkan orang lain

Friday, December 3, 2010

HaRi InI???


Hari Ni???
Cerita aPa??
uh Bru igt td Bru lepas tangkap burung lps tu lpskan..sje2 buat main2..hee
mlm ni ada kenduri but pada mse tu juga aku ada ltihan kompang...urmm
mana nak pergi nih?????

hidup jangan menyusahkan orang lain

Thursday, December 2, 2010

Wednesday, December 1, 2010

oh tidak!! kenapa macam ni??


keputusan muktamad Piala AFF Suzuki 2010

MALAYSIA- (1) VS (5) INDONESIA

WHAT'S THE PROB? HOW WE CAN LOSE??.....bad AND sad



I HOPE RAJAGOBAL CAN SOLVE THE PROBLEMS QUICKLY....


hidup jangan menyusahkan orang lain

Mesin Lipat Baju....

hey my friend...hari ni i nk tunjuk kat u all sesuatu....u all mesti rasa nak try kan....mula2 aku jalan2 la kat youtube cari benda2 yang pelik...dah tu terjumpa la satu video ni namanya mesin lipat baju...i rasa tertarik u..hahaha...aku test la bukak..perh mesin lipat baju paling senang nk lipat..hee..lepas je tgok video tu terus nk try doh...ambil kunci motor dengan sepantasnya hidupkan enjin pergi ke kedai jj kat pekan belilah kadboard....sampai je rumah terus cari gunting, seletep dan brg2 yg perlu lah....ha ni i tunjukkan sikit kat u all cara2nya...

>>>>> yang pertama kedua>>>>>>>



DAN....inilah hasilnya..cantikkn..try la..total semua RM3.50 JER...



">
hidup jangan menyusahkan orang lain

Tuesday, November 30, 2010

pelik tak pelik kan??



aku tgok pun nk ketawa..ada juga manusia mcm ni..haahaha...tapi kreatif la..haa...
apa la ssh sgt tggl ketepikan dahan pokok tu kat tmpt lain kan boleh dongg...
saperlah tukang buatnnya ni....hishh...

hidup jangan menyusahkan orang lain

jalan di jj bukit tinggi

rabu lepas kitorg tgok movie citer skyline tau...ye la sajer2 lg pun buat mcm tu sebab nk jumpa dgn member lama...gerak naik perkhidmatan awam (bus) dlm pukul 10 pg..klau lah aku ni ada lesen da lama naik moto member laki kbanyakannya naik moto..aku dgn member yg lain naik lah bas...sampai kat sana pun 11 pagi so mkn lah dlu dkt food court...makanan punya lah mahal tapi nk buat mcm mana da lapar...bayangkan nasi lemak biasa pun rm3.50...xpa aku paham...sbelum mkn 2 pi la booking tiket kot2 habis...dah tu dpt la pkul 1 ptg punya..sblum pkul 1 g la jalan2 beli brg..yg aku beli lah sliper kat padini...harganya rm23.00 sahaja...
ni la citer skyline tuh...kat situ cerita tulis (U) tapi bile dah tgok kluar semua...biasa lah omputeh ni klau xda benda tu tak sah...ceritanya nak kata best tak la best sgt..biasa je....habis jer cerita tu member semua ckp "apa lah tak best ceritanya"..diorg slhkan aku..mentang2 la aku yg ajak tgok movie ni diorg slhkan aku.....xpa tak kisah pun.\..normal lah tu kan...but aku da survey xda sgt cerita best....skali bila gurl2 tu semua nmpk iklan cerita cuti-cuti cinta semuanya ckp "eh..farid kamil la"...dengan muka yg teruja ckp kat aku "la kenapa kau tak tgok cerita ni?"...dlm hti aku "dah tu kau tak ckp"...haaahahah....habis movie tu ktorg lepak la kat Mcd mkn aiskrim..lps tu ktorg blik buat haluan masing2.......

kos perbelanjaan aku hari tu>>> bawak RM50.00
  • tambang bas pergi balik RM4
  • movie tu pulak RM8 ...nasib baik pergi hari rabu...murahla sikit
  • beli selipar kat padini RM23
  • beli popcorn RM5.50
  • beli nasi lemak RM3.50
>>>>dan total kesemuanya RM44.00



hidup jangan menyusahkan orang lain

Apa nak buat??

Haishh....cuti ni tak thu nak buat apa...
memang bosan...
ada juga kawan ajak kerja tapi aku yang menolak...belum ready lg kutt..
esok member ajak main bowling kat kp..nak pergi ke tak nak???>>
aku malas nak kluar duit..kang aku kluar habis semua...
mggu lps tgok citer skyline kesemuanya habis RM50.00 u....
dengan beli sliper kat padini lg....aduhh...
duit tggl sikit...
apa yang perlu aku buat ni!!!

>>>>>> HELP ME <<<<<<<<<

hidup jangan menyusahkan orang lain

Anda mungkin di charge untuk menggunakan matahari


hidup jangan menyusahkan orang lain

Sunday, November 28, 2010

Rindu...

A'AH...rInDuNYeR LAma Da x update blog ni......tibA2 rasa Nk update PulAK...

---WeLcoMe TO My blOg----

hidup jangan menyusahkan orang lain

Monday, July 5, 2010

Pahit & Manis kenanganku.....

yang manisnya.....
tanggal 6/7/2010 merupakan hari yg indah buat aku...yela aku pergi rombongan satu taman dkt teluk batik...penuh la satu bas 2...ktorg gerak dlm pukul 7.15 am...sampai sana dlm pkul 11 la...dlm perjalanan pagi2 da hujan...igtkan takut xble mandi yela hujan kan...sampai je kat sana hujan pun da berhenti..lega sikit..mmg jauh perjalanan dan memenatkanla jugak...smpi je kat sana perhh mmg indah gua ckp lu beb tmpatnya....


ni lah keadaannya punya indah sejuk jer pandang...

rugilah kalau sesape yg xpernah pergi tempat ni...but klau nk dibandingkan dgn pulau tioman 2 xbleh lawan la...

bile smpai je kat sana ktorg cri port mana nak ltk barang...jumpa jugak..port kat bwh pokok dengan angin laut yg fresh..he5..


gua ckp lu airnya mmg
.....
..
..
MASIN giler la...
air pantai lain pun xsemasin mcm ni...


tp an korang akan rsa best sgt coz pasir dye mmg halus kat dlm airnya....



dah best2 ada pulak org yg menawarkan ktorg naik pensil 2...klau aku urrm xkn naik..he5..yg laen 2 ada yg naik ada yg x...
ni time diorg semua da ready nk jln2...tp jantung diorg jgn kate ar semua da 'dub-dab2'...tp diorg mmg best...
sblum naik 2 mestilah kena ambil gmbr yela kot2
ada yg hilang ker kat dlm air kan senang nk knl
identiti yg naik 2..he5..tp semuanya selamat..
da nak dkt pukul 3 tu kitorg da dipggl naik coz da nak blik.....satu jer yg aku bengan kat teluk batik ni..korang nk thu nk masuk toilet pun kena byr 40$..mahal giler...dah 2 pulak nk mandi kena byr rm1...peh mmg mhal..nk kata cntik toiletnya xla cntik sgt...cekik darah btull..he5..tp nak buat mcm mana terpaksa lah bayar coz nk mandi...bila semua da siap kemas2 ktorg pun berangkat blik...yg tinggal cuma kesan tapak kaki jer...tp ni bru cuma yg manis jer...nk yg phit?? pergi bawah ni....

Yang PAHit......
ni aku nk cerita yg phitnya pulak.....kitorg gerak nk blik 2 dlm pukul 4 lebih..lpas 2 berhenti pulak utk beli cendrahati,buah tangan la mcm2 la...aku pun beli jugak...bile semua da beli apa yg dirog nak bas pun mula lah perjalanan blik....setakat ni kelancaran bas 2 masih okey lagi belum ada apa yg buat prob lagi.
...aku dduk kat blakang..yg bdk blakang pulak bising ada yg nyanyi la bukak lagu la..huru-hara dibuatnya..lps 2 mk de pulak dtg...ktorg pggl dye 'de'..he5..dye dtg ckp nk buat permainan..ktorg semuanya agree....mk ude pun bg la setiap sorang number..ada yg buat2 tdow la..termsuk aku..he5...pas 2 mk ude 2 akan cabut no. sesape yg bertuah dikehendaki menyanyi...terkena pulak dkt kwn aku yg kat sebelah...mk ude sruh dye nyanyi lgu 'katak oh katak'...mmg lawak la...aku yg tgh dduk terasa yg bas 2 dri td laen mcm...smpai je dkt sg. Besar tetiba bas 2 mati....semuanya terkaku....org bas 2 pun check la lps 2 da oke..semuanya lega..
..atas permintaan ramai permainan 2 pun d'berhentikan....mybe xd'restui kot...semuanya igtkan da oke tp selang je beberapa minit bas 2 buat hal lagi...terhenti lg...semuanya da tkot...time 2 tgh maghrib dan bas 2 pulak terberhenti dkt sbrang kuil..perh mmg mlg pun ade...ada mkcik 2 sruh sesapa azan..semuanya bnyk alasan last2 aku bkk nfon on kan azan...nfon aku pulak ada application utk azan aku pun bkk la...perjalanan msih jaoh lg...semuanya da risau..xlme kemudian bas 2 pun da oke..mula jln la blik...bru bberapa minit bas 2 skali lg berhenti la...kli ni dkt seberang surau pulak...mmg baik tmptnya lg pun semua org blum slt maghrib lg...trus melintas utk ke surau.
.sementara menunggu bas 2 oke...bile semua da oke..bas pun jln la blik...org bas 2 ckp minyak xnaik..2 asik berhenti jer...k la aku pendekkan cerita coz klau nk cerita mmg panjang....ada yg basnya berhenti kat traffic light la..ada yg berhenti kat tgh2 jmbtan la...urmm...mcm2..mkin nk dekat smpi mkin bas 2 bnyk buat hal...sory ar aku terlupa nk ambil gmbr time rosak 2...klau ikutkan kiraan aku dlm perjlanan blik bas 2 buat hal da 16 kli da...aku rase korang pun mybe xcya kan..tp ni mmg btol aku xtipu....smpikan aku da xrisau bas 2 rosak..bas 2 boleh jln cuma henti2 la..setiap kli bas 2 nk rosak msti ada emergency sound...smpikan aku da terhafal bunyi 2..he5..dlm pukul 10.30 mlm akhirnya bas 2 smpi jgak kat perumahan kitorg..lega rsanya..semuanya ambil beg n bik rmah msing2....aku rse ni pengalaman pling phit kdg2 mnis jgak bile aku fikirkan..he5..dan peristiwa ni mencipta sejarah dlm hidup aku...esoknya pulak hari isnin aku xskolh coz penat sgt....k la aku ada kerja nk buat..klau ada cerita hot lg aku aku smpikan...see u...





hidup jangan menyusahkan orang lain

Friday, July 2, 2010

jalan2 cari makan....

arrkk...kenyang..ooppss...


bru lepas mkn dgn fmily n suadara.....hehhh..


my aunt belanja mkn...besar la jgak....hakk..
















  1. xsempat la nk ambil gmbr foodnya...

urrmm...siapakah gerangan yg memakai tudung 'biru' itu??....hehehehehehe....

dlm tgh mkn2 tue....kat situ ada 2 org blog master....rse2nya siapa???


k la yg first aku la then yg second 2 gmbr sbelah ni la...hehe....mmg happening la suasana kat sne...yg pling penting sekali...ha dengar ni...


......


...


'KENYANG'...HEHEHEHE

lynn2 xhabis2 gelak tgok mk minah...
ni aku da msukkan picnya jap lg famous la 2...


kat atas ni blogmaster bg cuppycake blog..








senarai harga....


hidup jangan menyusahkan orang lain

Tuesday, June 29, 2010

ni la kalau time skolh mesti banyak kerja....ye la nak kena jd smart student la

kan...nk buat pembetulan akaun lg kerja bm lg...haissh...oopps...xbule

merungut..haha...ha hari ahad ni pulak aku nk pergi jalan2 pulak...nk pergi pantai

teluk batik...







huuu..best ker??? actually...aku sebenarnya xsuke pergi pantai2

niey..panas dol..tp nk buat mcm mna sje ske2...lg pun aku pergi dgn org taman aku

jugak...ala sekadar nk lepaskan tension jer...korang klau nk ole2 ckp je aku belikan

but dgn byaran korang la...heee..

hidup jangan menyusahkan orang lain

Saturday, June 26, 2010

Fakta vs auta

aku terjumpa bende nie...mmg lawak la jugak klau bce...



Fakta-fakta dibawah adalah fakta benar:

1. Kondominium tidak ada kena mengena dengan kondom.
Tetapi di kondominium kita boleh dapat banyak kondom terpakai.

2. Aurat dan urat adalah dua benda yang berbeza. Namun begitu,
apabila melihat perempuan yang mendedahkan aurat,
urat lelaki akan krem di sesetengah kawasan.

3. Kuih tat enak dimakan. Tapi apabila kita makan lapan keping kuih tat, kita mungkin dituduh mencarut.
Kalau tak percaya, cuba kira satu tat, dua tat, tiga tat, sampai lapan.

4. Laksamana adalah jawatan besar di dalam kesultanan Melayu Melaka.
“Laksa kedah” pula adalah contoh jawapan kalau orang tanya kita “laksa mana ni?”

5. Barbeque adalah makanan yang enak.
Namun begitu ‘babi queue’ haram dimakan oleh orang Islam.



6. Sesetangah orang memanggil cili sebagai cabai.
Tapi kalau mulut nak kena cabai, cuba la cakap ‘c*b*i’ kat depan orang tua-tua.

7. Membuat tauhu sumbat sungguh meletihkan.
Lebih letih lagi kalau orang lain hanya tahu nak sumbat je tauhu sumbat dalam mulut.

8. Si Bosia dan Bojan dipandang hina oleh masyarakat.
Namun begitu si Boroi yang makan duit rakyat mendapat sanjungan.

9. Bermain bola keranjang memang meletihkan.
Bermain di ranjang juga boleh meletihkan.

10. Allahyarham P.Ramlee tak pernah dapat Lesen P sebab baru diperkenalkan.
Penyanyi pop yeh yeh L.Ramli mungkin pernah dapat lesen L.
Tapi Allahyarham A.Ramlie tak pernah dapat lesen A sebab tak ada.

11. Ramai orang lelaki takut kalau- kalau mati pucuk.
Tapi tak takut kalau-kalau mati esok…….
hidup jangan menyusahkan orang lain

Seluar jeans paling mahal...


Jeans memang diminati ramai, bukannya Jin tu, tapi seluar jeans. Makin lusuh makin mahal. Makin lama juga makin menaikkan harga sesehelai seluar tersebut.

Levi’s pernah membida sehelai seluar jeans keluaran mereka dengan harga $46,532 sebelum ini. Namun demikian seluar Levi’s yang paling mahal pernah dicatatkan ialah berharga $60,000 yang dibeli oleh peminat Levi’s dari Jepun pada tahun 2005. Model 501 itu dibuat pada tahun 1880.

Namun demikian levi’s di atas bukanlah jeans paling mahal kerana jeans paling mahal dipegang oleh Jeans Dussault Apparel’s Trashed Denim yang berharga $250,000. Kalau anda seorang yang kaya dan peminat jeans anda boleh beli di Dussault store, Los Angeles atau Kustom, New York City.
hidup jangan menyusahkan orang lain

Sungai dalam laut..


Maha Suci Allah yang Maha Menciptakan
Sungai dalam Laut

“Akan Kami perlihatkan secepatnya kepada mereka kelak, bukti-bukti kebenaran Kami di segenap penjuru dunia ini dan pada diri mereka sendiri, sampai terang kepada mereka, bahwa al-Quran ini suatu kebenaran. Belumkah cukup bahwa Tuhan engkau itu menyaksikan segala sesuatu. ” (QS Fushshilat : 53)



“Dan Dialah yang membiarkan dua laut mengalir (berdampingan) ; yang ini tawar lagi segar dan yang lain masin lagi pahit; dan Dia jadikan antara keduanya dinding dan batas yang menghalangi.” (Q.S Al Furqan:53)


Subhanallah! : (QS Fushshilat : 53) = (Q.S Al Furqan:53)
Jika Anda termasuk orang yang gemar menonton rancangan TV `Discovery’ pasti kenal Mr.Jacques Yves Costeau , ia seorang ahli oceanografer dan ahli selam terkemuka dari Perancis. Orang tua yang berambut putih ini sepanjang hidupnya menyelam ke perbagai dasar samudera di seantero dunia dan membuat filem dokumentari tentang keindahan alam dasar laut untuk ditonton di seluruh dunia.

Pada suatu hari ketika sedang melakukan eksplorasi di bawah laut, tiba-tiba ia menemui beberapa kumpulan mata air tawar-segar yang sangat sedap rasanya kerana tidak bercampur/tidak melebur dengan air laut yang masin di sekelilingnya, seolah-olah ada dinding atau membran yang membatasi keduanya.







Fenomena ganjil itu memeningkan Mr. Costeau dan mendorongnya untuk mencari penyebab terpisahnya air tawar dari air masin di tengah-tengah lautan. Ia mulai berfikir, jangan-jangan itu hanya halusinansi atau khalayan sewaktu menyelam. Waktu pun terus berlalu setelah kejadian tersebut, namun ia tak kunjung mendapatkan jawapan yang memuaskan tentang fenomena ganjil tersebut.

Sampai pada suatu hari ia bertemu dengan seorang profesor Muslim, kemudian ia pun menceritakan fenomena ganjil itu. Profesor itu teringat pada ayat Al Quran tentang bertemunya dua lautan ( surat Ar-Rahman ayat 19-20) yang sering diidentikkan dengan Terusan Suez . Ayat itu berbunyi “Marajal bahraini yaltaqiyaan, bainahumaa barzakhun laa yabghiyaan.. .”Artinya: “Dia biarkan dua lautan bertemu, di antara keduanya ada batas yang tidak boleh ditembus.” Kemudian dibacakan surat Al Furqan ayat 53 di atas.

Selain itu, dalam beberapa kitab tafsir, ayat tentang bertemunya dua lautan tapi tak bercampur airnya diertikan sebagai lokasi muara sungai, di mana terjadi pertemuan antara air tawar dari sungai dan air masin dari laut. Namun tafsir itu tidak menjelaskan ayat berikutnya dari surat Ar-Rahman ayat 22 yang berbunyi “Yakhruju minhuma lu’lu`u wal marjaan” ertinya “Keluar dari keduanya mutiara dan marjan.” Padahal di muara sungai tidak
ditemukan mutiara.

Terpesonalah Mr. Costeau mendengar ayat-ayat Al Qur’an itu, melebihi kekagumannya melihat keajaiban pemandangan yang pernah dilihatnya di lautan yang dalam. Al Qur’an ini mustahil disusun oleh Muhammad yang hidup di abad ke tujuh, suatu zaman saat belum ada peralatan selam yang canggih untuk mencapai lokasi yang jauh terpencil di kedalaman samudera. Benar-benar suatu mukjizat, berita tentang fenomena ganjil 14 abad yang silam
akhirnya terbukti pada abad 20. Mr. Costeau pun berkata bahawa Al Qur’an memang sesungguhnya kitab suci yang berisi firman Allah, yang seluruh kandungannya mutlak benar.

hidup jangan menyusahkan orang lain

Adakah bulatan penuh??



Adalah bulatan di tersebut bulatan penuh??

Perhatikan dengan sebaiknya
hidup jangan menyusahkan orang lain

Friday, June 25, 2010

Lawak GiLeR La.......

aku bru blik dri ltihan kompang...tp skrang nie aku nk cerita mmg lawak giler la...xthu la klau korang rasa xlawak tp bg aku mmg lawak....citernyer mcm nie mse ktorg sibuk dok maen kompang tibe2 pulak ada budak ternampak kawan dye tiba2 terkencing dalam seluar dye bgun je terus meleleh air kencing nya..bnyak pulak 2 bkn ckit


nie gmbr hiasan jer...



....huru-hara jgak la kat dlm bilik 2...tp nsib baik bdk kecik klau dibuatnya org besar hancur!!!!...heee....terbantut la sekejap sesi latihan 2 dok sibuk lap kencing budak 2....bdk 2 buat xthu bende jer..ye lar biasa la budak kecik...tp najis ttp njis..last2 ckgu yg ajar kompang 2 call mak dye ckp ank dye kencing dalam seluar xlme 2 mk dye dtg n bwk blik...
hidup jangan menyusahkan orang lain

Ceritaku Bermula...

Assalamualaikum....dan salam sejahtera..untuk pengetahuan anda ini adalah blog terbaru aku la...sblum ni aku bnyk buat blog tp bkn utk aku punya...kali ni bru la dapat semangat utk buat blog sendiri..heee...aku harap korang enjoy la yer...klau xenjoy buat2 enjoy jer....hee...insyaallah klau ada mase yg ckup aku akn sentiasa update blog nie ok...ok la aku ada hal nie...ye lar ari nie ari jumaat...setiap hari jumaat aku ada latihan kompang dri pukul 9-11 malam..k la aku da lmbt ni....see u next time...bye..
hidup jangan menyusahkan orang lain

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...